Warta

  • Introduction to Lateral Flow Rapid Test Diagnostics

    Bubuka pikeun Lateral Flow Rapid Test Diagnostics

    Uji aliran lateral (LFAs) saderhana dianggo, alat diagnostik disposable anu tiasa nguji biomarker dina conto sapertos ciduh, getih, cikiih, sareng tuangeun.Tés ieu ngagaduhan sababaraha kaunggulan dibandingkeun téknologi diagnostik anu sanés kalebet: ❆ Kesederhanaan: Kesederhanaan ...
    Maca deui
  • Self-testing with antigen tests as a method for reduction SARS-CoV-2

    Uji diri nganggo tés antigén salaku padika pikeun ngirangan SARS-CoV-2

    Dina pandémik COVID-19, panyadiaan perawatan kaséhatan anu nyukupan pikeun pasien penting pikeun ngajaga mortalitas handap.Barang-barang médis, khususna tanaga palayanan médis darurat, anu ngawakilan garis kahiji perang ngalawan COVID-19 [1].Éta di s pra-rumah sakit ...
    Maca deui
  • Pamakéan tes gancang antigén COVID-19 di sakuliah nagara Éropa

    Saprak Maret awal taun ieu, seueur urang anu hirup rada terasing, dikarantina, sareng teu sapertos sateuacanna.COVID-19, untaian tina coronavirus, mangrupikeun pandém global anu mangaruhan nagara-nagara sapertos Italia, Inggris, Amérika Serikat, Spanyol, sareng Cina, ...
    Maca deui